Până la urmă trebuia, mai devreme sau mai târziu să se ajungă şi aici: convorbiri nelimitate si gratuite. Vodafone România anunţă o nouă oferta promoţională cu mai multe avantaje pentru utilizatorii Cartelei Vodafone.

„Venim în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor Cartelei Vodafone printr-o nouă promoţie ce include, în premieră, convorbiri nelimitate şi gratuite în grup pentru oricine face o reîncărcare de minim 5 euro credit. În plus, fiecare reîncărcare aduce şi celorlalţi membri un bonus de 50 de minute de convorbiri în grup”, a declarat Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Potrivit acestuia, utilizatorii Vodafone beneficiază, în continuare, pentru 5 euro credit pe luna, de 3000 de minute şi SMS-uri în reţea, plus 75 de minute naţionale/internaţionale şi SMS-uri naţionale, sau de 10.000 de minute şi SMS-uri în reţea, alături de 40 de minute naţionale şi internaţionale şi SMS-uri nationale.

De asemenea, utilizatorii pot face cadou prietenilor sau familiei 12 luni de valabilitate a Cartelei Vodafone, pentru 10 euro credit, prin extraopţiunea a Valabilitate, care poate fi activată printr-un apel la *100#, meniul Cadouri surpriză.