Minute fără număr şi de la Vodafone. Gratis

Până la urmă trebuia, mai devreme sau mai târziu să se ajungă şi aici: convorbiri nelimitate si gratuite. Vodafone România anunţă o nouă oferta promoţională cu mai multe avantaje pentru utilizatorii Cartelei Vodafone.

„Venim în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor Cartelei Vodafone printr-o nouă promoţie ce include, în premieră, convorbiri nelimitate şi gratuite în grup pentru oricine face o reîncărcare de minim 5 euro credit. În plus, fiecare reîncărcare aduce şi celorlalţi membri un bonus de 50 de minute de convorbiri în grup”, a declarat Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Potrivit acestuia, utilizatorii Vodafone beneficiază, în continuare, pentru 5 euro credit pe luna, de 3000 de minute şi SMS-uri în reţea, plus 75 de minute naţionale/internaţionale şi SMS-uri naţionale, sau de 10.000 de minute şi SMS-uri în reţea, alături de 40 de minute naţionale şi internaţionale şi SMS-uri nationale.

De asemenea, utilizatorii pot face cadou prietenilor sau familiei 12 luni de valabilitate a Cartelei Vodafone, pentru 10 euro credit, prin extraopţiunea a Valabilitate, care poate fi activată printr-un apel la *100#, meniul Cadouri surpriză.

Lasă un răspuns

Comentarii

  1. Vio spune

    Cam târziu! Orange a făcut demult această ofertă. Păcat că nu se bat și pe scăderea prețului la internet mobil și la numărul de megabaiți incluși în abonamentele de date cei doi grei ai telecomului românesc.