Noi opţiuni de internet de la Vodafone

Abonaţii serviciilor de date pe telefonul mobil beneficiază, începând din 1 iulie, de noi opţiuni de Internet pe mobil, cu planuri tarifare speciale pentru browsing, acces la e-mail şi reţele sociale, precum şi trafic gratuit în portalul Vodafone live!, informează un comunicat al operatorului.

Astfel, opţiunea Internet pe mobil 50 MB oferă utilizatorilor cu nevoi ocazionale de browsing acces la Internet şi e-mail, pentru 2 Euro / luna, fără perioadă contractuală. Cei care semnează un contract cu durată de 12 luni, pot alege această opţiune pentru 1,5 Euro / luna.

Clienţii Vodafone pot alege şi opţiunea Internet pe mobil 250 MB  pentru un tarif lunar de 4 Euro, fără perioadă contractuală. Pentru un abonament încheiat pe o perioadă de 12 luni, costul opţiunii scade la 3 Euro / luna.

Pentru clienţii cu nevoi extinse de browsing, opţiunea Internet pe mobil 500 MB  este disponibilă pentru 7 Euro/lună, fără perioadă contractuală. De asemenea, tariful opţiunii este de 5,5 Euro / luna pentru contractele încheiate pe o durată de 12 luni.

Vodafone România pune la dispoziţia abonaţilor şi opţiunea Internet pe mobil 1GB, la un tarif lunar de 12 Euro. Costul opţiunii devine 9 Euro / luna pentru abonamentele cu durată de 12 luni.