Voluntarii DTZ Echinox au plantat 450 de copaci pe insula Lacul Morii din Bucureşti

Circa 30 de voluntari din cadrul companiei de consultanţă imobiliară DTZ Echinox, clienţi, parteneri şi jurnalisti au plantat sâmbăta trecută peste 450 de arbori pe insula Lacul Morii, în cadrul unei iniţiative de responsabilitate socială denumită „Cultivă Afaceri Verzi şi Responsabile”, în parteneriat cu Primăria Sector 6 şi cu sprijinul Coca Cola Hellenic şi Discovery România.

Actiunea a durat până după amiază şi s-a concretizat cu plantarea a 100 de puieţi de catalpa, 75 de paulownia, 50 de salcie, 50 de stejar roşu şi a 200 de puieţi de salcam.

„Parteneriatul cu Primaria Sector 6 pentru plantarea de arbori pe Insula Lacul Morii este primul pas al unui proiect mai amplu, ce îşi propune regenerarea completă a acestui spaţiu. Într-o etapă următoare, vizăm atragerea de noi parteneri – dezvoltatori, companii de construcţie etc – cu care să demarăm un proces complex de amenajare, iluminare ecologică şi convertire a insulei într-un loc de promenadă şi sport în aer liber”, a comentat Evelina Necula, director marketing DTZ Echinox.